Tratamente naturiste

Cum ne putem vindeca cu ajutorul plantelor medicinale
Acum este 23 Feb 2012, 11:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
MesajScris: 30 Mar 2011, 13:39 
Neconectat

O alta provocare oferita de viata, a fost descoperirea unui adenom de prostata cu imagina clara la tomograf si dificultati mari de mictiune. Tatalui meu a patit-o. El are deja 3 by-pass uri, deci o interventie chirurgicala era exclusa din start. Medicamente nu le putea lua, fiindca ii cresteau rau creatinina si ureea. Am cautat o solutie naturista si am gasit. Si inca ce bine am facut ca ne-am orientat catre natura.
Asa am aflat de extractul de palmier pitic si radacina de urzica. Recomandat in hiperblazie benigna, sau altfel spus, cand nu este cancer. Este exceptional. Imagistica arata un punct clar conturat, mic, testul acela PSA este negativ si desigur mictiunea este rezolvata.
Astea se iau o capsula de 3 ori pe zi, cu apa multa.
Flaconul are 100 capsule, costa 275 de lei si trebuiesc luate 2 flacoane consecutiv, dar MERITA toti banii! Preventiv, se iau apoi de 2 ori pe an cate 2 flacoane consecutiv. Dar scapi de operatie, de medicamente sintetice si de drumuri la spital cu duiumul.
Mult succes si sanatate!

Detalii la tel 0732 258 668 sau pe email: m6c7b@yahoo.com

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]